bilder!





emmy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps lägg in en kommentar!

tja alla!

tja alla jag har varit på stan! har köpt en penna=). jag har ätit på Engeln jag åt ficatcha! nu ska jag snart till selmas.
jag har på mig mina geans från gens and more! och ett av syrrans skerp, min nya rosa tröja och hals bandet jag fick av dig ina! vi ska ha gette kul sen ska jag titta på robinson sen ska jag titta lite på film sen ska jag sova!

på väg till selmas:
jag ina syrran o almis gick hela vägen i arm krok! sen kom vi äntligen fram!
okej sen var det på selmas:
jag åt club sandwich och drack fanta!


hemma:
såg på ribinson och sen såg vi på film sen sov vi zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!





emmy!

tja

tja alla coolingar har skapat en tidning som jag, www.jossieblogg.blogg.se och www.filiflippan.blogg.se har en tidning nu, ja så var den saken sagd!



kram Emmy!


hejhej

hejhej

är på middag hos Jeppe och tobbe!!!!!! =)

hejhej små raringar!
jag har varit på slalom tävling gick inte bra kom 9:a! =( vad har ni gort då?  nu när jag hos Jeppe och tobbe på middag ! nu hinner jag inte skriva mera för nu ska vi äta... sen kolla mellodi festiivalen... sen gå hem... sen sova!! ZZZZZZZZZZ!

by by!
emmy

sov nu!!!!!!!!!!!!!!

hejhej eller rätare hej då och god natt! nu ska jag dra mig till sängs! såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå trött! (behöver min skönhets sömn!!!) =P
ska läsa litte saen poff så sover jag!!!!!


natti natt!


emmy!

jaa, jag fick den!

jaa, jag fick min jacka äntligen!! (behöver inte köpa den för mina pengar!!!!!!)      min fina jacka är svart  med sånna hära knölar på! vi kallar dom för stockholms jacka!

jag ska lägga ut bilder......... sen!!!!!!




kramisar emmy!


ps. ni kan gratta mig!!

RSS 2.0